top of page

sureo -restonomiopiskelijaliitto

Sureo on restonomiopiskelijoiden liitto, joka toimii restonomiopiskelijoiden suunnannäyttäjänä ja edunvalvojana. HePo ry on osa Sureon Restoverkkoa.

 

Mitä Sureo tekee?

sureo.png

 jäsenyydet 

sureo star

85€/vuosi

Sureo Star jäsenenä pääset osaksi valtakunnallista restonomiopiskelija verkostoa ja saat jäsenhintaan kaikkien restonomiyhdistysten tapahtumat.

Sureo Star jäsenyyteesi kuuluu kaikki samat palvelut,

kun Lite-jäsenyyteen, ja lisäksi työttömyyskassa. Työttömyyskassana toimii Erko - Erityiskoulutettujen 

työttömyyskassa. Sinun tulee täyttää työssäoloehto, 

jotta olet oikeutettu työttömyyskassaan. Voit maksaa jäsenyyden myös neljässä erässä vuoden aikana

(21,25 € neljä kertaa vuodessa).

Tämä jäsenyys on sinulle kannattava, jos olet työelämässä opintojen aikana, kuten kesätöissä tai osa-aikatöissä koulun ohella. Kerryttäessäsi työssäoloehtoa opiskeluiden aikana töillä sekä olemalla Star-jäsen, varmistat taloudellisen turvasi valmistumisen koittaessa. 

sureo lite

12€/vuosi

Sureo Lite jäsenenä pääset osaksi valtakunnallista restonomiopiskelijaverkostoa ja saat jäsenhintaan kaikkien restonomiyhdistysten tapahtumat. 

Sureo Lite jäsenyyteesi kuuluu kaikki Sureon ja Sure - Suomen Restonomiliiton edut ja palvelut, kuten lakimiespalvelut, Member+ -ostoedut sekä uraneuvonta, paitsi työttömyyskassa. 

Tämä jäsenyys on sinulle kannattava, jos et ole työelämässä opintojen aikana. Lite-jäsenyyden avulla nautit erilaisista alennuksista opiskeluidesi aikana, saat apua lakimiehiltämme tulevien työ - ja harjoittelusopimusten kanssa sekä turvaat vapaa-aikasi matkustaja- ja tapaturmavakuutuksella.

bottom of page